Skarppi terveiset

skarppi1

Tämän vuoden viimeinen Skarppi- vertaisvalistus pidettiin Hiidenkiven peruskoululla.

Mukana oli 14 vertaisvalistajaa jotka ovat koulun tukioppilaita ja

valistettavia oli noin 142 oppilasta eli kaikki Hiidenkiven koulun 7-luokkalaiset.

skarppi2

Nuorten kommentteja valistuksista:

Kivaa on kun saa kertoo oman mielipiteen, parasta oli leikit, ihan kiva ja tärkeää, vaihteluu muista tunneista, tunti sujui mukavasti hyvässä ryhmässä, oli kivaa kun juttelimme alkoholin käytöstä, kerrottiin faktoja, oli kiva että sai tietää juttuja, alkoholista puhuminen oli mukavaa, keskustelu, miettiminen ja ajanvietto, opettajat olivat mukavia, keskusteltiin eikä vaan opetettu tylsästi, oppi uusia asioita, ihan kiva kokonaisuus, sai uutta tietoa!, kaikki sai kertoa mielipiteensä, rento ilmapiiri, sai paljon tietoa oli hyvä valistus, puhuttiin tärkeistä asioista.

skarppi3

Ensivuoden alussa Skarppi starttaa Suutarilassa.

Hanna Koponen, kouluttaja, Skarppi -vertaisvalistusohjelma