Bryr du dej om mej?

Podcasten ”Bryr du dej om mej?” är en podcast riktad till föräldrar och andra intresserade där sakkunniga tillsammans med de verkliga experterna –Ungdomarna själva diskuterar olika ämnen som är aktuella för ungdomar. Vi tar också död på myter och kommer med tips till föräldrar.

Podcasten publicerar ett nytt avsnitt tre måndagar i rad med start 4.3, då är temat ungdomar och rusmedel. I samband med varje avsnitt utges också en bloggtext som innehåller länkar till det tema som behandlats.

Varför heter podden just ”Bryr du dej om mej?” I samband med tidigare versionen av Storyn om att välja som är en metod inom rusmedelsfostran riktad till elever i åk 6, samlades det in anonyma frågor av eleverna som sedan användes som diskussionsunderlag på föräldrakvällar. En av dessa frågor var ”Bryr du dej om mej?”, frågan berörde många föräldrar och valdes ofta till en av de frågor som diskuterades. I år ersätter podcasten delvis föräldrakvällen i hopp om att nå ut till flera vuxna och namnvalet för podcasten kändes självklart.

Du kan lyssna på podcasten här