Klaarin kesätyönuori Ben esittäytyy!

Heippa!

Olen Ben Partanen. Sanoisin olevani hyvin luova ja itsenäinen 17-vuotias nuori. Olen juuri saanut lukion ensimmäisen vuoden päätökseen. Lukiossa olen kuvataidelinjalla. Luovuuteni näkyy myös vapaa-ajalla sekä töissä erinäisin tavoin. Olen nyt tämän kesäkuun ajan Klaarilla kesätöissä työparini Nean kanssa. Itse hain tähän kesätyöhön, sillä olen kiinnostunut nuorison hyvinvoinnista. Lukion jälkeen tahtoisin todennäköisesti kouluttautua sosionomiksi.

Nyt on jo ensimmäinen viikko töitä takana ja tällä hetkellä on erittäin toiveikas sekä tuottelias olo. Klaarin porukka on ottanut meidät erittäin lämpimästi vastaan. Ensimmäisen viikon aikana olemme tutustuneet työympäristöön, perehtyneet Klaarin toimintaan sekä käyneet mediakoulutuksen. Suunnitelmat ovat lähteneet hyvin ripeästi käyntiin. Olemme nyt suunnittelemassa Savuna ilmaan -podcastiin 2. jaksoa. Ensi viikolla tutustumme syvemmin Klaarin menetelmiin ja jatkamme podcastin toteutusta.

Tästä tulee varmasti erityisen hyvä kuukausi!

Ben Partanen

Lisää blogeja tulossa viikoittain. Lue, mitä kesätyötehtäviä nuoret Klaarissa tekevät ja mitä ajatuksia työ herättää.