TET-jaksolla Klaari Helsingissä

Olin Klaarissa viikon TET:issä. Oli kivaa ja tarpeeksi työtehtäviä. Tein etätöitä, jossa olin videopalavereissa, kellon arvonnassa onnettarena, kuuntelin podcastin ja katsoin youtube videoita, ryhmittelin päihdekyselyn vastauksia, valitsin kuvia käytettäväksi eri esityksiin ja kerroin mielipiteitäni eri asioista ja sain vaikuttaa asioihin. Viikko oli monipuolinen ja kiva. Kaikki ihmisetkin olivat mukavia ja huomioi minut erittäin hyvin. Sain heti maanantaina ensimmäisenä lukujärjestykseni, joka oli hyvin tehty minulle valmiiksi. Päivät useimmiten alkoivat 9.30 ja loppuivat 15.30. Vastuuhenkilönäni oli Eeva, joka auttoi minua paljon ja osasi ohjeistaa hyvin kaikessa. Eevan kanssa oli helppo jutella, niin kuin kaikkien muidenkin työntekijöiden. Oli hyvä kokemus. Kiitos Klaarille!

-Hertta, 9.lk